Enoncé de Mission

Ons doel is enkel hoogwaardige producten voor een zeer dynamische en continu strenger wordende markt, op het vlak van hygiëne en voedselveiligheid, te ontwikkelen en te commercialiseren.

Hiervoor zoeken wij permanent, met de hulp en ondersteuning van 2 performance partners, de producenten Alpifruit GmbH en Morini s.p.a. , naar innovatieve producten voor de sectoren waarin wij actief zijn.

Tegelijkertijd streven wij ernaar beide uiteinden van het voedingsspectrum te verenigen: aan de ene zijde is er een streven naar kwaliteit, artisanale smaken, versheid, eenvoud en gebruiksgemak in bereiding en aan de andere zijde proberen wij dit gegeven te verenigen met voedselveiligheid en kostprijsbewaking.

Om dit doel te bereiken wordt op gezette tijdstippen ons assortiment, organisatie en structuur doorgelicht, geëvalueerd en bijgestuurd daar waar nodig. Tegelijk worden de gepaste middelen aangewend om ons bedrijf en zijn organisatie "on track" te houden steeds met het oog op de wensen van de veeleisende klant van vandaag.

Het mag duidelijk zijn dat dit een dagdagelijkse opgave is. Niettemin grijpen wij onze opdracht met beide handen vast om deze uitdaging telkens weer tot een goed einde te brengen.

Enkel met PASSIE voor het vak staan wij dagelijks PARAAT voor onze klanten!